Oslo Open 2014

Under Oslo Open 26.–27. april vil jeg gi en sniktitt på mitt nye utstillingsprosjekt Nye Oslo: mennesker og bygningene når vi på Bjørka åpner verkstedet. Schweigaardsgate 34 D, Oslo (over galleri 0047). Klokken 12.00 – 18.00.

Plass i solen.  En ansatt ved Deichmanske hovedbibliotek i Oslo tar en pause ute i solen en vinterdag i 2011. Regjeringskvartalet ble senere rammet av terrorangrepet 22. juli samme år. Foto: Adrian Bugge

Plass i solen. En ansatt ved Deichmanske hovedbibliotek i Oslo tar en pause ute i solen en vinterdag i 2011. Regjeringskvartalet ble senere rammet av terrorangrepet 22. juli samme år. Foto: Adrian Bugge


Gdansk

Bilder fra en research-reise i Polen november 2013

Falowiec - verden største boligblokk som i 11 etasjer og omlag én kilometer huser over 6000 mennesker. Przymorze, Gdansk, Polen. (klikk på bildet for å se den fra baksiden)

Nye adrianbugge.no

Dette nettstedet har fått et total redesign og teknisk omlegging. Målet er en renere presentasjon av bildene som vises større og bedre. 

 

Oslo Open 2013

Det arrangeres guidet tur til oss. Følg med på www.osloopen.no for mer info og kart. Bjørka: Schweigaardsgt 34 D (Inngang fra Platous gate, samme inngang som galleri 0047) Velkommen!
  • -Se prosjekter under arbeid. 
  • -Polaroidportretter - bli en del av kunsten! 
  • -Kataloger, bøker osv. Jeg har tilbud på Nattskift-boka (begrenset antall)
  • -Servering av kaffe, te og vafler.

OsloOpen plakat.jpg

Salongutstilling på Sound of Mu

Høstsalong på Sound of Mu, 09.09.10- 03.10.10 er en juryert salongutstilling. Jeg deltar med verket Gjenskinn#1, 2010, foto direkte på aluminium, 40 x 60 cm.Sound of Mu er et idealistisk drevet og kunstnereid utstillingsrom, konsertlokale og bar i Markveien 58, Oslo.

Gjenskinn1.jpg

Berlinutstilling

Første søndag i advent åpnet Østlandsutstillingen i Palais am Festungsgraben i Berlin. I tillegg til et utvalg på 40 verker fra Østlandsutstillingen vises også utstillingen Expressions med internasjonale avistegninger hvor ytringsfrihet og politisk tegning er tema.

_MG_1831.jpg

Fornebu-utstilling

Tirsdag 7. oktober er det 10 år siden det siste flyet lettet fra Oslo Lufthavn på Fornebu. Som ledd i markeringen i den forbindelse holder jeg en utstilling med motiver fra den nedlagte flyplassen.  Ustillingen varer fra 7. oktober til 7. november og består av 14 fotografier, som alle er til salgs.

Fotoustillingen finner sted i restauranten/kantinen på Hundsund grendesenter, Snarøyveien 81 på Fornebu, og er åpen for publikum hver dag i skoletiden og frem til kl. 21.30 mandag til torsdag.

metanolfabrikk-1.jpg

Oslo Open 2007

Jeg deltar sammen med studiofelleskapet Firestudio på Oslo Open hvor kunstnere i Oslo åpner sine arbeidsplasser for publikum og kolleger, som dermed får en unik mulighet til å se og møte Oslokunst og kunstnere anno 2007. 

shapeimage_1.png