Nye Oslo-utstilling

Et utstillingsprosjekt om det spontane samspillet mellom mennesker og bygninger i en by i forandring. Fotografiene vil bli vist både i gallerier og utbygningsområdene denne sommeren.

Først ut er en sommerutstilling på Cyan galleri 25.- 27. juli. Denne utstillingen gir blant annet en sniktitt på de store bildene som senere skal stilles ut i utbygningsområdene. Mens de kommende utstillingene bare skal vise bilder fra området de vises i, vil Cyan-utstillingen vise bilder fra alle områdene. Til Cyans Facebook-event

Neste utstilling er på Sørenga bro 4. - 14 august. Broen gir en fantastisk utsikt over det gamle konsertområdet og nye Oslo. Utstillingen viser bilder fra områdene man ser fra broen - før og nå. Broen som ligger i Mosseveien 24 er åpen 24 timer i døgnet og bildene henger til 14. august. Til Facebook-event.

Fra 27. august vises et utvalg av bildene på det midlertidige byrommet Sukkerbiten.

Utsikt mot Sørenga bro under Øyafestivalen i august 2013. Den da avstengte halvbroen ga de beste plassene, helt gratis. Et år etter er broen åpnet som en midlertidig høydepark og i august i år skal Adrian ha en utstilling hvor bilder fra området skal monteres i gitteråpningene på broen.

Utsikt mot Sørenga bro under Øyafestivalen i august 2013. Den da avstengte halvbroen ga de beste plassene, helt gratis. Et år etter er broen åpnet som en midlertidig høydepark og i august i år skal Adrian ha en utstilling hvor bilder fra området skal monteres i gitteråpningene på broen.