Bjørka 15 år!

Stiftelsen Bjøka har siden oppstarten i 1998 vært et produksjonsverksted og atelierfellesskap for profesjonelle billedkunstnere som arbeider med kamerabasert kunst i Oslo. Vi feirer 15-åringen med en utstilling påvisningsstedet Oslo Prosjektrom i Platous gt. 18, Oslo og fest i det gamle LabDoka-lokalet i bakgården til Bjørka.

Velkommen til åpning og fest, torsdag 18. september kl 18! 

SIGNE MARIE ANDERSEN - KATHARINA BARBOSA BLAD - MORTEN BORGESTAD - ADRIAN BUGGE - INGRID EGGEN - LINE FASTERAUNE - FRODE FJERDINGSTAD - CHRISTINA LEITHE HANSEN - JASON HAVNERAAS - KAROLINE HJORTH - UNA LINE HUNDERI - HILDE KJØS - INGVILD BREKKE MYKLEBUST - JON MARIUS NILSSON - EDLA NETLAND - DAG NORDBRENDEN - ULLA SCHILDT - MARIT SILSAND - INGRID STYRKESTAD - SIRI EKKER SVENDSEN - ISTVAN VIRAG  

www.bjorka.org