Den nye byen

Oppdatert: Boken er nå lansert og er blant annet tilgjengelig på Tronsmo og kan bestilles i de fleste bokhandlere. Ler mer om fotoprosjektet Oslo-prosjektet her..

Fotoboken min “Den nye byen” utgis på kunstbokforlaget Uten Tittel. Lansering på Galleri Boa 14. mars kl. 18 - 20, Rådhusgata 19.

Hans Petter Blad vil lese fra sin tekst «Minner fra en forvokst småby» som han har skrevet for boken. I tillegg vises utvalgte bilder fra boken i stort format og det er servering av vin etc., og naturligvis mulighet til å kjøpe boken.

De siste 15 årene har Oslo gjennomgått enorme forandringer. Fjordbyplanen ble vedtatt i 2000, og er Oslos største byutviklingsprosjekt i nyere tid. Sjønære arealer er tatt fra havneindustri og gitt til kontorer, kultur og leiligheter for å åpne byen mot fjorden. Fotograf Adrian Bugge har fulgt utviklingen fra rivingen av havnen på Tjuvholmen i 2004 frem til 2018 hvor en ny by har oppstått. Med tekster av Hans Petter Blad, Halvor Weider Ellefsen og Gaute Brochmann.

Adrian Bugge
Den nye byen / The new city
Tekster: Hans Petter Blad, Halvor W. Ellefsen, Gaute Brochmann
Design: Aslak Gurholt (Yokoland)
© Uten Tittel 2019