Den nye byen, utstilling på Fotografiens hus

Den nye byen er en utstilling med mine Oslo-bilder fra de siste 15 årene. Fotografiene på utstillingen er mine visuelle tolkninger av omstridte steder og bygninger slik som Barcode, Munchmuseet og Sukkerbiten. 

Utstillingen på Fotografiens hus åpner 5. september kl. 18 og varer frem til 29. september. Det er en videreføring av min fotobok «Den nye byen» og viser helt nye bilder sammen med utvalgte bilder fra boken i stort format.
Se bilder fra utstillingen her..

Under Oslo Kulturnatt 13. september kl. 18 holder utstillingen åpen og det blir et arragement der forfatterne Ole Robert Sunde og Hans Petter Blad skal diskutere fjordbyen og arkitekt og førsteamanuensis Halvor Weider Ellefsen skal snakke om visualiseringer i arkitekturen. Bakgrunnen er at Ole Robert Sunde har skrevet et essay om boken i Dagbladet der han gjennom beskrivelser av flere av bildene i boken er positiv til Fjordbyen. Hans Petter Blad har derimot skrevet kritisk om fjordbyen i selve boken. Halvor Weider Ellefsen har skrevet en historisk gjennomgang av fjordbyen i boken, men vil nå si mer om det visuelle.

Utstillingen er støttet av Fritt Ord.

Velkommen til åpning torsdag 5. september kl. 18!

Facebook-event for utstillingen

Barcode 2016

Barcode 2016