Den nye byen: Fotoutstilling og samtale

Tekst fra programmet til Oslo Kulturnatt for fredag 13. september 2019:

I utstillingen og boken «Den nye byen» viser fotograf Adrian Bugge konsekvensene av de enorme forandringene Oslo har gjennomgått de siste 15 årene etter at sjønære arealer er tatt fra havneindustri og gitt til kontorer, kultur og leiligheter som del av Fjordbyplanen.

Under Oslo Kulturnatt vil det bli holdt en samtale om hvordan arkitektur fremstilles i fotografi mellom arkitekt og førsteamanuensis Halvor Weider Ellefsen og forfatter Hans Petter Blad, som begge har bidratt med tekster i boken, og forfatter Ole Robert Sunde.

Samtalen starter kl. 18.

Info om utstillingen

Arrangementet er også en del av Fotobokfestival Oslo og er også omtalt i deres program. Samtalen er arrangert av Adrian Bugge og er støttet av Fritt Ord

Arrangementet er også en del av Fotobokfestival Oslo og er også omtalt i deres program.
Samtalen er arrangert av Adrian Bugge og er støttet av Fritt Ord