Bjørka 20 år

Stiftelsen Bjørka hvor jeg har atelier og er styremedlem feirer 20 år som kunstnerdrevet verksted for fotografi med jubileumsfest 14. september kl. 17 – 23 på Fotogalleriet. Vi viser kunstplakater og lanserer en gratis jubileumsavis: Uncertain States / Scandinavia. Åpent hus – velkommen! 

Arrangementet er en del av  Oslo Kulturnatt  og er støttet av Oslo Kommune.

Arrangementet er en del av Oslo Kulturnatt og er støttet av Oslo Kommune.

Medlemmer per september 2018: Terje Abusdal, Signe M. Andersen, Rodrigo Solis Aguilera, Katharina Barbosa Blad, Morten Borgestad, Adrian Bugge, Ingrid Eggen, Linda Bournane Engelberth, Christina Leithe Hansen, Jason Havneraas, Karoline Hjorth, Preben Holst,Heini Hölttä, Kristina Kvalvik, Rebecca Shirin Jafari, Marte Danielsen Jølbo, Ingvild Brekke Myklebust, Dag Nordbrenden, Jon Marius Nilsson, Brian Cliff Olguin, Marit Silsand, Line Fasteraune, Charlie Fjätström, Istvan Virag, Heidi Sundby, Ulla Schildt, Siri Ekker Svendsen, Maya Økland

http://www.bjorka.org